Noutăţi

3 tipuri de plase de protectie impotriva insectelor pentru interioare perfect protejate

O zi frumoasa este perfecta doar atunci cand reusesti sa te bucuri in cele mai bune conditii si de natura. Insectele, praful, polenul si alte impuritati pot actiona ca o adevarata bariera intre tine si mediului exterior, insa nu si daca iti echipezi interioarele cu plasele de protectie potrivite. MCA Grup vine in intampinarea asteptarilor si nevoilor tale cu o gama complexa de plase de protectie impotriva insectelor, adaptate spatiilor de diferite dimensiuni si cu diverse destinatii.

Diferente: pentru incaperile de dimensiuni mari, cu ferestre si usi generoase, cele mai potrivite sunt plasele de protectie impotriva insectelor de tip plisse, in timp ce pentru terase si balcoane se recomanda plasele de protectie impotriva insectelor tip usa, cu deschidere batanta. Aceste modele sunt disponibile in nuante standard de alb (RAL 9016) sau maro (RAL 8014), dar pot fi si personalizate in alte culori conform paletarului RAL sau ce imita lemnul (stejar auriu, wenge, nuc sau mahon), pentru o incadrare perfecta in design-ul spatiului tau.

Puncte forte plase de protectie impotriva insectelor tip plisse, cu deschidere culisanta sunt potrivite pentru usile si ferestrele de dimensiuni mari datorita accesoriilor suplimentare cu care sunt prevazute si unor componente speciale de asamblare. Structura acestora include, astfel, un sistem special de rulare, unul de perii fixat pe profilele verticale, un maner pentru actionare si un ghidaj inferior cu inaltime foarte mica, de doar 4 mm. Acest ultim element constructiv iti asigura acces liber si facil la mediul exterior si usurinta in exploatare. Totodata, sistemul special de rulare permite oprirea plasei in orice pozitie, fara ca aceasta sa revina automat in pozitia initiala, produsul fiind disponibil in varianta simpla sau dubla, ambele cu deschidere stanga sau dreapta.

Plasa tip plisse

Descrierea plasei plisse o gasiti aici

Avantajele folosirii plasei tip usa batanta:
Pentru protectia teraselor si balcoanelor, MCA propune o solutie speciala ce poate fi utilizata si in combinatie cu rulouri exterioare din aluminiu. Este vorba despre plasa de protectie impotriva insectelor tip usa, cu deschidere batanta, disponibila in doua variante constructive (simpla si dubla), ambele cu deschidere stanga sau dreapta. In structura acestui produs intra un sistem de perii fixat in partea inferioara, o banda magnetica pentru inchidere si o balama cu arc interior. Aceasta plasa se distinge prin rezistenta si un aspect deosebit, intrucat fiecare aripa a sa este etansata cu o garnitura cu perie, rama si profilul fiind montate cu ajutorul coltarelor interioare. Si nu in ultimul rand, intretinerea o poti face foarte usor prin simpla curatare a plasei cu o perie.

Plasa tip usa batanta

Descrierea plasei tip usa batanta o gasiti aici

Avantajele folosirii acestor plase:
Plasele de protectie impotriva insectelor tip plisse, cu deschidere bidirectionala sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru ferestre si usi de mari dimensiuni, avand deschidere manuala, in ambele sensuri. Fiind realizate din profile de aluminiu, aceste plase se monteaza si se actioneaza cu usurinta. Iar atunci cand trebuie curatate, la fel ca si plasele de protectie impotriva insectelor tip plisse, cu deschidere bidirectionala, si aceste modele se pot indeparta foarte usor, pentru a putea fi refolosite in cele mai bune conditii. Renuntarea la ele in anotimpul rece si depozitarea sunt, de asemenea, operatiuni pe care orice utilizator le poate face singur, simplu si rapid.

Plasa tip plisse, cu deschidere bidirectionala

Descrierea plasei tip plisse, cu deschidere bidirectionala o gasiti aici

Toate aceste 3 tipuri de plase de protectie, desi sunt destinate unor spatii cu destinatii diferite, sunt fiabile si usor de instalat urmand instructiunile disponibile in fisa tehnica oferita la achizitie. Si, cel mai important, toate au o densitate optima a sitei, ceea ce iti asigura atat o buna vizibilitate asupra mediului exterior de care te poti bucura pe deplin, cat si un aport perfect de lumina naturala.

Calculeaza acum pretul plaselor de protectie impotriva insectelor!

Configurator online de produse! Devizul se calculeaza instant!

.
©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii | A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997