Noutăţi

Ce trebuie sa stiti daca nu ati mai auzit pana acum despre copertine

Daca nu ati mai auzit nimic despre copertine pana acum, avem pentru dumneavoastra cateva informatii de baza ce va vor fi utile cand porniti in cautarea solutiei ideale de umbrire.

Copertinele sunt printre cele mai co­mode, eficiente si economice solutii pentru umbrirea curtilor, teraselor, balcoanelor si ferestrelor. Principa­lul lor avantaj este mobilitatea - din telecoman­da, le putem strange pe perete sau in caseta lor, in timpul noptii sau in extrasezon.

In cazul copertinelor retractabile, cu brate articulate laterale, la inchidere, marginea din fata a prelatei se va apropia de cea din spate, prin plierea bratelor laterale. Un alt avantaj ar fi ca nu impun o structura metalica (stalpi) care sa ocupe in­util spatiul terasei (mai ales in afara sezonului cald).

Exista si copertine cu miscare pe panta verticala, care formea­za la inchidere un paravan ca un oblon peste feres­tre sau balcoane. Toate tipurile de copertine sunt echipate cu material textil rezistent, capabil sa filtreze peste 90% din razele ultraviolete agresive, impermeabil si rezistent la murdarire.

Click aici pentru a contacta reprezentatul de vanzari MCA din zona ta

.
©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii | A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997