Copertine retractabile Neptun MCA

Copertine retractabile neptun - MCA Copertine retractabile neptun - MCA

NEPTUN, copertine monobloc
cu multiple brațe retractabile

  • Avantajul principal al copertinelor NEPTUN este dimensiunea maximă de 21x4 m (LxP), care poate fi atinsă prin îmbinarea a câte 3 module de 7x4 m (LxP). Designul monobloc cu casetă protejează materialul textil și brațele, când copertinele sunt retractate. Brațele retractabile nu obstrucționează circulația pe sub copertine, acestea fiind recomandate a fi utilizate atât în zonele comerciale, cât și rezidențiale. Pot fi folosite atât pentru umbrirea teraselor, cât și a ferestrelor și vitrinelor magazinelor stradale.
  • Brațele retractabile sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite în câmp electrostatic. Articulația conține un arc interior învelit într-un material fonoabsorbant pentru o funcționare lină și silențioasă. Toate elementele sunt inoxidabile. Legătura între cele două componente ale fiecărui braț este realizată printr-un lanț, fapt ce conferă o mai mare fiabilitate și durabilitate.
  • Pânza este fabricată dintr-un material textil de înaltă tehnologie, cu 3 straturi, oferind o umbră densă și asigurând protecţie împotriva radiaţiei UV și împotriva ploii.
  • Dimensiunea maximă este de până la 7,00 x 4,00 m (Lungime x Proiecție).
  • Acţionarea sistemului se face prin comandă electrică, din telecomandă. Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumină, vânt și ploaie care vor acționa copertina în mod automat, reducând riscul de deteriorare.

Sistemul modular NEPTUN


Un modul NEPTUN - dimensiune maxima (LxP) - 7 x 4 m
Copertine retractabile neptun - MCA


Doua module NEPTUN - dimensiune maxima (LxP) - 14 x 4 m
Copertine retractabile neptun - MCA


Trei module NEPTUN - dimensiune maxima (LxP) - 21 x 4 m
Copertine retractabile neptun - MCA

Testări ale rezistenţei la vânt şi ploaie
.
©2024 MILCA SRL. | Termeni si conditii | A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997